Despre

NEFITON SRL 

Societatea a fost infiintata la data 27.10. 2004 in vederea practicarii unor operatiuni comerciale de calitate in Municipiul Tg-Jiu.

Societatea comerciala a achizitionat in 2005 un spatiu comercial – constructie complex prestari servicii situat in Aleea Digului nr. 1 cu o suprafata de 1.034 mp, in vederea inchirierii sau folosirii acestora pentru activitati comerciale.

Tot in acelaşi scop, societatea a achizitionat in  2006 un spatiu comercial in suprafata de 211 mp compus din 6 incaperi şi dependinte localizat in str. Aleea Digului nr. 1A. in aceste spatii au functionat de a lungul timpului magazine, depozite sau activitati de prestari servicii ale unor firme prestigioase , dintre cele mai renumite la nivel national, fiind FLANCO şi CARGUS.

NEFITON SRL a implementat incepand cu data de 02 Februarie 2012 proiectul „SPALATORIE ECOLOGICA DE MEDIE CAPACITATE”, SMIS 25284, proiect finantat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 – Axa prioritara 4 „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul de interventie 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

Valoarea totala a proiectului este de 927.122,83 lei, din care valoarea eligibila nerambursabila aprobata si finantata din FEDR si bugetul national, este de 731.179,70 lei.

Obiectivul specific al proiectului vizeaza: „Cresterea calitatii si reducerea tarifelor serviciilor de spalatorie – curatatorie, pentru clientii corporatisti sau individuali, prin achizitionarea de echipamente ecologice si consultanta, in scopul facilitarii accesului clientilor la servicii specifice de calitate, accesarii de noi piete, dezvoltarii durabile si cresterii performantelor firmei”.

Prin implementarea acestui proiect va oferim servicii profesionale de curatatoriespalatorie si calcatorie haine.