Procesul de curatare umeda LagoonTM

Procesul de curatare umeda LagoonTM consta in:

– Programe de spalare si echipamente (masini de spalat si uscatoare) special concepute pentru curatarea si uscarea lanii.

– Produse cu spalare speciala si agenti de finisare.

– Echipament de finisare (dispozitiv de finisare jachete si sacouri, cilindru pentru pantaloni, masa de calcat) pentru o finisare perfecta.

Electrolux si Woolmark: o combinatie de neegalat intre expertiza in deservirea clientilor pentru curatare de inalta calitate si intretinerea materialelor pe baza de lana.

LagoonTM: curatare ecologica pentru intretinerea perfecta a articolelor dvs. de imbracaminte si care respecta mediul. Procesul LagoonTM utilizeaza dizolvant pe baza de apa, combinat cu produse biodegradabile. Spre deosebire de curatarea chimica, apa elimina petele de murdarie si mirosurile neplacute. O solutie simpla de indepartare a petelor in timpul pre-spalarii confera rezultate excelente la indepartarea petelor de grasime.

LagoonTM este adecvat pentru utilizare pentru toate tipurile de fibre, chiar si cele mai delicate.

LagoonTM permite, de asemenea, curatarea umeda a articolelor plusate si cu nasturi – articole ce nu sunt adecvate pentru curatarea chimica.

LagoonTM elimina petele, proteinele, carbohidratii si bacteriile. LagoonTM indeparteaza eficient petele si mirosurile de bere, vin, dulciuri si urina (ceea ce nu se realizeaza prin curatare chimica). LagoonTM este indeosebi eficient la curatarea articolelor din piele fara a fi necesara tratarea inainte de spalare sau revopsire ulterioara.

LagoonTM, o alternativa la curatarea chimica pentru toate sectoarele de activitate.

In multe situatii, curatarea chimica este utilizata ca o solutie mai buna. Insa, percloretilena, hidrocarburile sau alti dizolvanti actioneaza numai asupra petelor de grasime. Alte tipuri de pete trebuie sa fie pre-tratate (solutie de indepartare a petelor sau periere). LagoonTM ofera o alternativa mult mai eficienta si mai ecologica.

Murdaria care poate fi eliminata cu apa si detergenti:

– 30% dintre pete pot fi indepartate cu apa

– 60% dintre pete pot fi indepartate prin actiune mecanica si detergent. Murdaria care trebuie eliminata cu dizolvanti sau apa plus aplicare pe pete;

– 10% dintre pete pot fi eliminate cu dizolvanti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *