Sistemul Lagoon

Sistemul LagoonTM a fost conceput de catre Electrolux Laundry Systems in mod expres pentru spalarea profesionala a tesaturilor delicate in apa si a fost dezvoltat cu asistenta Institutului Hohenstein din Bonningheim (Germania), cel mai calificat centru mondial pentru cercetarea stiintifica in domeniul tesaturilor.

LagoonTM elimina murdaria avand grija de proprietatile originale ale materialului in termeni de forma, dimensiune, culoare si manevrare. Spre deosebire de procesele curatarii chimice, LagoonTM elimina in totalitate murdaria cum ar fi praful, transpiratia care,  se indeparteaza cu apa. Articolele care au fost spalate au un miros proaspat si culorile sunt mai stralucitoare.
Dupa o serie meticuloasa de teste privind performantele tratamentului si analize comparative ale fibrelor si articolelor tratate, Compania Woolamrk a conferit sistemului LagoonTM dezvoltat de Electrolux Professional propria certificare a calitatii.
Dezvoltarea si testarea sistemului au durat doi ani si astazi LagoonTM cu tehnologia sa avansata si tratament de calitate superioara reprezinta primul si unicul sistem profesional pe baza de apa din lume autorizat sa reconfirme certificarea Woolmark®.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *